EMOS DöNER

EMOS DöNER De doners van Amsterdam

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2053 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Emos Döner. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 18:58 ben weer zeertevredenmet heteten
25 jun 2022 om 22:19 Eerste keer. Eten was lekker en warm toen het werd bezorgd.
24 jun 2022 om 21:29 Eerste keer. Was lekker. Zeker de moeite waard om nog eens te bestellen.
23 jun 2022 om 21:26 Eten was lekker. Eigenaar belde om te vragen of de bestelling klopte, erg netjes. 1e keer dat ik hier besteld had, ga ik zeker vaker doen.
23 jun 2022 om 20:35 Patap prima. Paar de pizza döners (kip) waren een beetje vreemd dit keer. Beetje smakeloos, vonden wij allebei.
23 jun 2022 om 17:22 Wederom Super!
22 jun 2022 om 8:58 Eten kwam sneller als verwacht en de kapsalons waren lekker Bami schijven waren beetje droogjes maar de kapsalons waren top
21 jun 2022 om 23:15 Altijd super goed vriendelijk personeel en de bezorger ook altijd super aardig !
18 jun 2022 om 0:00 1x 5 knoflook ene x helemaal niks zelfs niet op de kapsalon, wat is dit voor grap?
15 jun 2022 om 21:38 Alles wordt duurder maar 20% duurder voor wat kippenvleugels is mij te gortig. Ik zal hier niet nog een keer bestellen.
12 jun 2022 om 1:26 Gewoon goed eten
10 jun 2022 om 23:27 Geweldig geluisterd naar mijn opmerkingen en zelfs nog een probleem opgelost zonder enige twijfel. Eten was lekker en het is zeker een aanrader !!