EMOS DöNER

EMOS DöNER De doners van Amsterdam

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1003 beoordelingen
15 dec 2019 om 19:36 Deze keer slechte ervaring. Zeer late bezorging zonder dat te laten weten en eten was al behoorlijk koud. Zijn we niet gewend van Emos
12 dec 2019 om 0:22 Ordered kapsalon. Taste was great..and big portion. And they gave garlic saus.. Thank you.
11 dec 2019 om 22:45 2 Falafel kapsalon Slappe groenten Harde patat Weinig kaas Nog wel te eten
9 dec 2019 om 21:43 Lekkere eten voor een fatsoenlijke prijs.
9 dec 2019 om 0:54 Altijd goed
8 dec 2019 om 23:58 Volgens mij heb ik heb het hier al eerder verteld, dit broodje döner was weer helemaal uitmuntend. Vlees was heerlijk , goed warm, en weer de lekkerste knoflook van Adam Noord. Zeer tevreden over deze levering.
7 dec 2019 om 14:34 Zeer geregeld hier eten besteld. Nooit ben ik ontevreden geweest. Maar helaas de laatste paar keer is het eten niet lekker, vlees is droog, patat zeer slap en sla oud. Tevens zijn de laatste keren de bezorgingen achterlijk lang. hoop snel op verandering.
6 dec 2019 om 22:37 Altijd goed eten, waar voor je geld en goede service
1 dec 2019 om 19:57 Doen uiterste best om kwaliteit te leveren. Dat merk ik, dat proef ik.. Top
30 nov 2019 om 22:20 Het eten was heerlijk! Duurde wel wat lang maar alles was verder uitstekend!
29 nov 2019 om 9:01 Heerlijk gegeten! Frikandel vergeten maar hij is over paar minuten toch gebracht!zonder te bellen. Top service!
28 nov 2019 om 19:08 Is niet aangekomen